3 augusti 2023

Köp Twenteprogrammet!

Annons
banner
Annons
banner

Supportrarnas Matchprogram missar inte möjligheten att ta fram ett program med internationell touch nu när Bajen spelar kval till UEFA Conference League.

– Europamatcherna är något speciellt och vi har bestämt oss för att ta fram program även om de ibland handlar om att göra det med en veckas varsel. Vi tror också att många som kanske annars inte köper program kommer att vilja göra det det denna gång, det här är ett minnesföremål från en match som har förutsättningar att bli något speciellt, säger Magnus Hagström som i vanliga fall är redaktör för matchprogramsproduktionen.

Men det är inte du som redakterar denna gång?

– De som tidigare köpt våra Europaprogram kommer att känna igen sig men det är Benjamin Thorén som ansvarat för framtagningen denna gång. Och han har gjort ett utmärkt jobb.

I Matchprogrammet Hammarby – Twente hittas en spelarintervju med en av Hammarbys spelare som nyligen spelat nederländsk ligafotboll, Tesfaldet Tekie. Programmet innehåller också ett fyrsidigt reportage från bortamatchen, där Matchprogrammet hade reporternärvaro både på bortaläktaren och VIP-läktaren samt också en fotograf på innerplan. Programmet har också bakgrundsinfo om det snåriga UEFA Europa Conference League-kvalet och genomgång av Hammarbys samtliga matcher i de olika europeiska cuperna.

– Jag vill också påminna om “matchprogramseffekten”. Det är rätt vanligt att vi träffar rätt med våra omslag där spelaren på bilden ofta gör en bra match. I matchen mot Norrköping var Djukanović på omslaget och mycket riktigt blev han matchhjälte på övertid. Den här gången har vi Fredrik Hammar på ettan, så räkna med att han gör en bra match, säger Hagström.

Matchprogrammet Hammarby – Twente köper du för 40 kr av säljarna utanför arenan och på Söder under matchdagen. På 69:ans Spel & Tobak finns det redan på fredagen. Den som vill ha det hemskickat anlitarSupportrarnas Matchprograms webbshop.

Nyheter

Herr