27 juli 2023

Publikinformation: FC Twente – Hammarby IF 27/7

Annons
banner
Annons
banner

Den här publikinformationen riktar sig till dig som ska ner till Enschede för matchen mellan FC Twente och Hammarby IF torsdagen den 27 juli med avspark 20:00. Denna sida uppdateras allt eftersom vi får in ny information och ifall befintlig information skulle ändras.

Tyst minut

Inför avspark kommer en tyst minut att hållas för två av Twentes klubbikoner som gått bort – Theo Pahlpatz and Dais ter Beek. Vi ber alla på bajare på plats att hedra den tysta minuten för att därefter röja med värdighet.

Informationskanaler

Skall du åka ner till matcherna ber vi dig att gå med i facebookgruppen Twente Borta som du hittar HÄR samt följa @slo_hammarbyfotboll på Twitter och Instagram för att snabbt ta del av aktuell information.

Arena- och biljettinfo

Arena: De Grolsch Veste, Colosseum 65 7521 PP Enschede

Kapacitet: Cirka 30 000

Matchstart: 20:00.

Entréerna öppnar: 18:30.

Kom i tid till arenan. Glöm inte din biljett, ditt ID-kort och tåliga kläder.

Tilldelning: Hammarby har tilldelats 1500 biljetter på sektionerna 324, 325 samt 326. Se arenakartan nedan.

Entré: Entré till sektionerna 324, 325 samt 326 sker via entré X. Se arenakartan nedan.

Biljettutlämning: Kommer att ske utanför supporterzonen vid De Grolsch Veste i anslutning till Entré X mellan kl. 17.00 -18.30 på matchdag.

Service

Mat och dryck: Kiosk med fullt sortiment finns i anslutning till läktaren. Endast alkoholfria alternativ finns på arenan.

Betalning: Kort. Kontantfri arena.

Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam, och pissoarer.

Ta dig till arenan

Egen bil: Planerar du att ta dig till arenan med bil rekommenderas du att parkera vid företaget Vion Enschede. Adressen dit är Het Lentfert 74,7547 SP Enschede.

Från parkeringsplatsen vid Vion Enschede går det bussar från 17:00 till gästande sektion/ supporterzonen (För mer info om Supporterzonen se nedan). Efter matchen går det buss tillbaka till parkeringsplatsen

Res med Bajen Fans: Boka och läs mer om bussresan med Bajen Fans här.

Tåg: Planerar du att ta dig direkt till arenan med tåg är det stationen Enschede Kennispark som rekommenderas. Stationen ligger precis vid arenan mitt emot ingång J. Se arenakartan ovan.

För er som planerar att ta er till Enschede dagarna innan match samt tidigt på matchdagen är det Enschede centralstation som gäller.

Flyger du till Schiphol i Amsterdam eller Eindhoven airport går det tåg till Enschede.

Flyger du till Dusseldorf, Dortmund eller Osnabrück går det tåg till Enschede.

För information om tågresor: https://www.ns.nl/en.

Supporterzon för gästande supportrar

För Hammarbys supportrar har Twente ordnat med en supporterzon vid De Grolsch Veste i anslutning till Entre X. Se arenakartan ovan.

För att komma in på supporterzonen behövs en giltig matchbiljett. Där kommer det finnas mat och dryck till försäljning från 17:00.

Supporterzonen har tyvärr inget tak, så klä er efter väder.

Hammarby Fotboll på plats

Hammarby kommer ha personal närvarande som arbetar med att ge service till tillresta supportrar. Vidare kommer Hammarby att ha SLO samt säkerhetspersonal på plats.

Kontakt till SLO på matchdag: 0732295666.

Kontakt innan matchdag: slo@hammarbyfotboll.se.

Kontakt till säkerhetsansvarig: evenemang@hammarbyfotboll.se.

Om något händer

Svenska ambassaden: https://www.swedenabroad.se/the-hague

Sjukhus: Hospital Enschede Adress koningstraat 1 7512 KZ Enschede

Polismyndigheten östra Nederländerna: +31 (0)900-8844 (ej för nödsituationer)

Larmnummer: +31 112

Taxi i Enschede: +31 (0)53- 4303030

Information om kollektivtrafik: +31 (0)900- 9292

Tack, uppmaning och information

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig som reser till matchen mot FC Twente för att stötta laget på bortaplan.

Vi ber om visad respekt för matchen, för spelare, personal och motståndarsupportrar. Det är många känslor i luften vid bortamatch och vi uppmanar till ett värdigt beteende och att ni tar hand om varandra på stan och på läktaren.

Då matchen spelas i Nederländerna ber vi er att vara uppmärksamma på de lokala föreskrifter/lagarna som gäller där matchen spelas.

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarby-fans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållandena på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail eller ta kontakt innan/under/efter match.

Nyheter

Herr